Est8 levert met EstImate software op maat: branchegerichte applicaties vormen een relatief goedkope oplossing voor specifieke toepassingen. Het Engelse begrip 'Estimate', wat schatten of begroten betekent, drukt exact uit wat de applicatie in wezen doet: het begroten van een offerte aan een klant.

estimate logo voor digitale drukkers

Het beeldmerk en de schrijfwijze van EstImate maken duidelijk dat het om een product van Est8 gaat, een waarborg voor probleemloze software. Ze symboliseren de structuur die het pakket aanbrengt in het offreren en produceren van een moderne drukkerij of copier, omdat de applicatie is toegesneden op de dagelijkse praktijk van verkoper en werkvoorbereider.

Met EstImate kun je aan de hand van vele procesvariabelen in een handomdraai een offerte en een orderbon opstellen. De werkwijze is eenvoudig en het eindproduct is heel flexibel: de offerte wordt opgemaakt in Word via een sjabloon. Dit sjabloon kun je helemaal vormgeven volgens de eigen huisstijl. Ook kunnen er meerdere versies gebruikt worden, bijvoorbeeld in andere talen. De orderbon kan geheel worden aangepast aan de opzet en werkwijze van de eigen drukkerij.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van 'EstImate voor Digitale drukkers' kunt u rondbladeren door de handleiding. Prijs op aanvraag.