Est8 levert met EstImate software op maat: branchegerichte applicaties vormen een relatief goedkope oplossing voor specifieke toepassingen. Het Engelse begrip 'Estimate', wat schatten of begroten betekent, drukt exact uit wat de applicatie in wezen doet: het begroten van een offerte aan een klant.

estimate logo voor copiers

Na een aantal jaren ontwikkelen, ontwerpen en verfijnen brengen wij deze nieuwe producten op de markt. Ter introductie bieden wij speciale kortingen bij afname van meerdere pakketten, interesse? mail even naar Rob Otten van Est8 otten@est8.nl

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van 'EstImate voor Copiers' kunt u rondbladeren door de handleiding. EstImate bestaat in twee uitvoeringen. Met de 'Light Edition' kan één gebruiker offertes maken. Met de 'Full Edition' kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd op een netwerk offertes maken. Met deze versie kunnen ook offertes worden gekopieerd voor herhalende opdrachten en kunnen orderformulieren en facturen worden vervaardigd.

Het is ook mogelijk om de 'Light Edition' van het programma te downloaden en zelf de mogelijkheden uit te proberen. Dit is een compleet werkende versie, waar 25 offertes mee kunnen worden gemaakt. Daarna blokkeert het programma.

Als u inmiddels zeker weet dat u het programma wilt hebben, dan kunt u het hier ook bestellen. Een licentie voor de 'Light Edition' kost € 550,- Een licentie voor de 'Full Edition' kost € 1750,- (prijzen zijn exclusief BTW). Voor meerdere licenties gelden aantrekkelijke kortingen.