De oprichter

Rob OttenDe oprichter van Est8, Rob Otten, heeft na zijn opleiding tot organisatie-adviseur jarenlang ervaring opgedaan als automatiseringsdeskundige. Eerst bij Cap Gemini, maar al snel als zelfstandig ondernemer op het gebied van informatievoorziening en automatisering, opleiding en training.

Tot zijn werkterrein behoort software-ontwikkeling in diverse talen, waaronder dBase, Clipper, C, Cobol, Visual Basic, Frontpage en WP- en Word-macro's. Hij ontwikkelt applicaties voor de PC, ook in het kader van reorganisatieopdrachten of bij verbeter-trajecten voor administratieve organisatie en informatiebeheer. Deze werkzaamheden spelen zich dikwijls af op het raakvlak van automatisering en organisatie. Regelmatig wordt hierbij samengewerkt met collegae waaronder organisatie-adviseurs, project- en interim-managers, data-netwerkspecialisten en opleiders.

estimate
Sinds de oprichting van Est8, najaar 2000, houdt Rob Otten zich vooral bezig met het ontwikkelen van branchegerichte softwareapplicaties. Het meest recent door hem ontwikkelde softwarepakket is EstImate.